Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

În perioada 13 -16 martie se va desfășura expoziția MOLDAGROTECH (ediția de primăvară)

Published on: M, 03/05/2019 - 12:08

Chișinău, 5 martie 2019,

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, informează despre faptul că, în perioada 13 – 16 martie 2019, la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo” se va desfășura cea de-a  XXXVI-a ediţie a Expoziţiei internaţionale specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (ediția de primăvară).

 

La expoziția din acest an vor participa companii din Republica Moldova, Italia, România, Bulgaria, Ucraina, care vor prezenta ultimele noutăți în tehnici și tehnologii agricole. Pe un spațiu expozițional de peste 5000 de m2, circa 120 de companii urmează să pună la dispoziția celor interesați inovații, tehnologii și echipamente pentru sectorul agroindustrial, produse de uz fitosanitar și fertilizanţi.

 

În același context, vor fi organizate o serie de seminare, mese rotunde, instruiri, în cadrul cărora oameni de știință, experți din domeniu, vor aborda cele mai actuale și utile subiecte pentru a face agricultura mai atractivă și mai modernă

 

Totodată, tradițional în cadrul expoziției va avea loc și concursul cu participare internaţională ”Util pentru Moldova”. Scopul concursului este asigurarea producătorilor agricoli cu tehnică agricolă performantă pentru realizarea procesului tehnologic în condiţiile climatice actuale şi dezvoltarea businessului în complexul agroindustrial al Republicii Moldova.

Programul expoziţiei internaţionale specializate îl puteți găsi atașat.

Documente atasate: