Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Funcționarii publici debutanți din cadrul MADRM au depus jurământul de credință

Published on: V, 10/09/2020 - 12:09

9 octombrie 2020, Chișinău - Astăzi, 9 octombrie curent, în rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă un grup de funcționari publici din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului au depus jurământul de credință.

 

Funcționarii au jurat să respecte Constituția Republicii Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să apere suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparțial legile țării, să își îndeplinească conștiincios obligațiile ce le revin în exercitarea funcției publice și să respecte normele de conduită profesională.

 

În cadrul evenimentului,  ministrul Ion PERJU i-a felicitat pe tinerii funcționari pentru promovarea cu succes a perioadei de probă, menționând:  „Bine ați venit în echipa funcționarilor publici și a MADRM. Funcția publică este extrem de importantă, pentru că funcționarul public contribuie la dezvoltarea țării. Vă felicităm, vă dorim succes, abnegație și curaj”.

 

Funcționarii publici debutanți depun jurământul de credință în temeiul articolului 32 din Legea cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public nr.158-XVI din 04.07.2008.