Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Agenția Apele Moldovei are un nou director

Published on: J, 11/08/2018 - 11:22

8 noiembrie 2018, Chișinău: Câștigătorul concursului de ocupare a funcției publice vacante de director al Agenţiei ”Apele Moldovei”, a fost desemnat Andrei Antonevici, care anterior a îndeplinit funcția de director al oficiului teritorial AIPA din municipiul Bălți. În după amiaza zilei de ieri, Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc,  a convocat în ședință angajații agenției, pentru a-l prezentat pe noul director și a discuta despre reforma instituției în continuare.

 

”Este un conducător bun și un manager cu experiență, cu siguranță va depune tot efortul pentru a implementa eficient politicile statului în vederea protecției resurselor acvatice, gestionării eficiente a apelor și asigurării cu apă potabilă și canalizare”, a menționat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, în cadrul discuțiilor cu angajații agenției. De asemenea, ministrul a vorbit despre responsabilitatea, profesionalismul și munca depusă de Andrei Antonevici , în cadrul AIPA până în prezent, dorindu-i succese în noua sa funcție.

 

La rândul său, noul director al Agenției Apele Moldovei a mulțumit ministrului pentru încrederea acordată și a promis că va depune tot efortul pentru a realiza obiectivele ce stau în fața instituției.

 

Serviciul informare și comunicare cu mass media