Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

AIPA va organiza seminar de instruire privind condițiile și procedura de depunere a dosarului pentru proiectele start-up

Published on: M, 08/01/2018 - 15:08

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură va organiza un seminar de instruire privind condițiile și procedura de depunere a dosarului de solicitare a suportului financiar în cadrul Programului ”Subvenții în avans pentru proiectele start-up”!

 

Seminarul este destinat tinerilor şi femeilor fermieri, care doresc să se lanseze într-o activitate economică sub orice formă de organizare juridică, să acceseze subvenții în avans pentru proiectele start-up din Fondul național de dezvoltare a agriculturii şi mediului rural, doresc să-şi sporească abilitățile în domeniul antreprenorial şi să-şi asigure gestionarea eficientă a propriei afaceri. 

 

Obiectivul este de a oferi potențialilor beneficiari informații necesare și utile în inițierea și dezvoltarea unei afaceri precum și detalii privind accesarea subvențiilor în avans.

 

Evenimentul va avea loc pe 7 august 2018, iar doritorii de a participa sunt rugați să se înregistreze, doar accesând link-ul  https://bit.ly/2GP2gVd