Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

ANUNȚ elaborarea proiectului Hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea Regulilor privind metodele de prelevare de probe și a metodelor de analiză pentru controlul nivelurilor de dioxine.

”Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului inițiază, începând cu data de 16 iulie 2018, elaborarea proiectului Hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea Regulilor privind metodele de prelevare de probe și a metodelor de analiză pentru controlul nivelurilor de dioxine, de PCB-uri de tipul dioxinelor și de PCB-uri care nu sunt de tipul dioxinelor în anumite produse alimentare. 
Necesitatea elaborării proiectului vine întru executarea  Planului Naţional de Acţiuni pentru Implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană în perioada 2017–2019, articolul 181, a capitolului 4 ”Măsuri sanitare și fitosanitare” aprobat  prin Hotărîrea de Guvern nr.1472 din 30 decembrie 2016.
Propunerile, sugestiile și recomandările pe marginea proiectului Hotărîrii de Guvern inițiat pot fi expediate până la data de 30 august 2018, dlui Sergiu Balacci, consultant princiupal, Direcția politici în domeniul medicină veterinară și siguranța alimentelor de origine animalieră la adresa electronică (serghei.balacci@madrm.gov.md), adresa poștală (or. Chișinău, str. Constantin Tănase, 9, etajul 7, biroul 730) sau la numărul de telefon (022) 204 - 564.”