Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

ANUNȚ privind inițierea elaborării proiectului de HG pentru aprobarea Regulamentului privind acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural

 


 

 

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a inițiat procesul de elaborare a proiectului de hotărîrepentru aprobarea Regulamentului privind acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

 

Proiectul va fi elaborat în vederea executării Legii nr. 281/2018  pentru modificarea Legii nr. 276/2016 cu privire la principiile de subvenționare a producătorilor agricoli, care prevede măsuri concrete privind dezvoltarea și contribuirea la menținerea și îmbunătățirea bazei economice și sociale a zonelor rurale.

 

Recomandările părților interesate, cu privire la  elaborarea proiectului menționat, pot fi expediate în adresa Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Direcția politici și programe de dezvoltare rurală.

 

 

Persoanele responsabile de promovare a proiectului: Lilia Dumitraș, consultant principal, e-mail: lilia.dumitras@madrm.gov.md,  Ion Pînzari, consultant superior,

e-mail: ion.pinzari@madrm.gov.md

 

 

Data limită de prezentare a propunerilor – 20 februarie 2019.