Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

ANUNȚ privind inițierea elaborării proiectului de hotărîre pentru modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 455/2017 cu privire la modul de repartizare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural


 

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a inițiat procesul de elaborare a proiectului de hotărîre pentru modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 455/2017 cu privire la modul de repartizare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

Necesitatea elaborării proiectului rezultă din adaptarea politicii de subvenţionare în agricultură şi mediul rural la necesităţile economiei naţionale şi ale locuitorilor ţării, prin asigurarea principiului eficienței a măsurilor de sprijin.

Recomandările părților interesate, cu privire la  elaborarea proiectului menționat, pot fi expediate în adresa Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Direcția politici și programe de dezvoltare rurală.

Persoana responsabilă de promovare a proiectului: Lilia Dumitraș, consultant principal, e-mail: lilia.dumitras@madrm.gov.md

Data limită de prezentare a propunerilor – 15 februarie 2019.