Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

ANUNȚ privind inițierea elaborării proiectului de hotărîre pentru modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 455/2017 cu privire la modul de repartizare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural

 


 

 

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, iniţiază, începînd cu data de 9 octombrie 2019,  procesul de elaborare a proiectului de hotărîre pentru modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 455/2017 cu privire la modul de repartizare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

 

Necesitatea elaborării proiectului rezultă din adaptarea politicii de subvenţionare în agricultură şi mediul rural la necesităţile economiei naţionale şi ale locuitorilor ţării, prin asigurarea principiului eficienței a măsurilor de sprijin.

 

Propunerile, sugestiile și recomandările părților interesate cu privire la elaborarea proiectului menționat supra, pot fi expediate pe suport de hîrtie în adresa Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (adresa: MD 2005, mun. Chișinău, str. Constantin Tănase, 9) sau lae-mail: lilia.dumitras@madrm.gov.md.

 

Data limită de prezentare a propunerilor –  9 noiembrie 2019.

Persoana responsabilă de promovare a proiectului:

Lilia Dumitraș, consultant principal, Direcția politici

și programe de dezvoltare rurală, nr. tel. de contact: 0 22 204-541.