Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

ANUNȚ privind inițierea elaborării proiectului de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 243 din 08 iulie 2004 cu privire la asigurarea subvenționată a riscurilor de producție în agricultură

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului inițiază, începând cu data de 12 iulie 2018, elaborarea proiectului de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 243 din 08 iulie 2004 cu privire la asigurarea subvenționată a riscurilor de producție în agricultură.

Necesitatea operării modificărilor și completărilor în conținutul Legii nr. 243 din 243 din 08 iulie 2004 privind asigurarea subvenționată a riscurilor de producție în agricultură a fost dictată de solicitările parvenite din partea reprezentanților companiilor de asigurări privind îmbunătățirea și ajustarea legislației în domeniu în conformitate cu standardele internaționale și necesitățile actuale ale producătorilor din sectorul agricol.

Propunerile, sugestiile și recomandările pe marginea proiectului de lege inițiat pot fi expediate până la data de 26 iulie 2018, dlui Ion Pînzari, consultant superior, Direcția politici și programe de dezvoltare rurală, la adresa electronică (ion.pinzari@madrm.gov.md), adresa poștală (or. Chișinău, str. Constantin Tănase, 9, etajul 7, biroul 710) sau la numărul de telefon (022) 204 -595.