Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

ANUNȚ privind inițierea elaborării proiectului de lege privind emisiile industriale, care va include și mecanismul de autorizare integrată de mediu

 


 

 

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului anunță, începînd cu 20.09.2019, despre inițierea elaborării proiectului de lege privind emisiile industriale, care va include și mecanismul de autorizare integrată de mediu.

Elaborarea proiectului de lege, reiese din angajamentul asumat în cadrul Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și UE privind implementarea prevederilor Capitolului 16 „Mediul înconjurător”, domeniul „Poluarea industrială şi pericolele industriale” din Planul național de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru perioada 2017–2019, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1472/2016.

Propunerile și recomandările pe marginea proiectului menționat pot fi expediate pînă la data de 31.10.2019 la adresa de email: angelapanciuc@madrm.gov.md nr. de telefon (022) 204529 sau la adresa poștală or. Chișinău, str. Constantin Tănase, 9 etajul, 6, biroul 614.

Persoana responsabilă: Angela Panciuc – consultant principal, Direcția politici de prevenire a poluării și evaluării de mediu, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.