Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

ANUNȚ privind inițierea elaborării proiectului ordinului MADRM de modificare a Instrucțiuniii cu privire la clasificarea zăcămintelor şi resurselor prognozate de substanţe minerale utile solide

 


 

ANUNȚ

privind inițierea elaborării proiectului ordinului MADRM de modificare a Instrucțiuniii

cu privire la clasificarea zăcămintelor şi resurselor prognozate de substanţe minerale utile solide și a Instrucțiunii cu privire la clasificarea rezervelor exploatabile şi resurselor prognozate de ape subterane potabile, tehnice și minerale,

aprobate prin Ordinul Ministerului Mediului nr. 35 din 08 mai 2014

 

 

În conformitate cu prevederile art. 9 al Legii nr. 239/2008 privind transparenţa în procesul decizional, Agenția pentru Geologie și Resurse Minerale, prin intermediul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), începînd cu data de 24 mai 2019 inițiază elaborarea proiectului ordinului MADRM de modificare a Instrucțiuniii cu privire la clasificarea zăcămintelor şi resurselor prognozate de substanţe minerale utile solide și a Instrucțiunii cu privire la clasificarea rezervelor exploatabile şi resurselor prognozate de ape subterane potabile, tehnice și minerale, aprobate prin ordinul Ministerul Mediului nr. 35 din 08 mai 2014.

Elaborarea proiectului de act normativ departamental în cauză este fundamentată de prevederile art. 49 alin. (2) al Codului subsolului nr.3-XVI din 2 februarie 2009.

Astfel, propunerile, sugestiile și recomandările pentru elaborarea proiectului ordinului în cauză pot fi expediate pînă la data de 7 iunie 2019, la adresa electronică: directia.geologica@agrm.gov.md, tel: 022 719 748, sau pe suport de hîrtie la adresa: or. Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei, 156.