Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS         Widget Informer      

DECLARAȚIE DE PRESĂ

Published on: L, 11/13/2017 - 14:20

Reprezentanții mass media sunt invitați să participe, împreună cu Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtcă și Raimund Jehle, reprezentantul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) în Moldova, la ceremonia de semnare a două Acorduri privind realizarea a două proiecte de asistență tehnică FAO, care vor contribui la dezvoltarea rurală în R. Moldova.

Proiectele cu o valoare totală de circa 818 mii dolari, vor fi implementate până în anul 2019  și au drept obiectiv  sprijinirea dezvoltării capacităților în domeniul agriculturii și a politicilor de dezvoltare rurală, punerea în aplicare a proiectelor-pilot de dezvoltare a comunităților locale, precum și consolidarea capacităților producătorilor mici de fructe de pădure.

Evenimentul va avea loc, marți, 14 noiembrie, ora 16:30, în sala de protocol a Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, bir. 616, et. 6, str. Constantin Tănase, 9.

După  ceremonia de semnare a proiectelor, Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtcă și Raimund Jehle, reprezentantul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) în Moldova vor oferi declarații de presă.