Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Invitație de presă

Published on: M, 04/10/2019 - 14:47

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului invită reprezentanții mass media să participe joi, 11 aprilie 2019, la Conferința internațională privind Revitalizarea Urbană în Republica Moldova. Scopul evenimentului este de a identifica soluții complexe pentru dezvoltarea orașelor din țara noastră, cu suportul asistenței Poloniei, precum și de a crea un sistem eficient de sprijin și ghidare a orașelor în elaborarea programelor și implementarea proiectelor de revitalizare  în contextul dezvoltării urbane.

 

La eveniment vor participa ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc și ministrul Investițiilor și Dezvoltării Economice al Republicii Polonia, Jerzy Kwieciński, reprezentanți ai autorităților publice centrale, locale din Moldova și Polonia, misiuni diplomatice, parteneri internaționali de dezvoltare, precum și reprezentanți ai societății civile, potențiali beneficiari.

 

Conferința va avea loc va avea loc, cu începere de la ora. 9.30, în incinta Tekwill, sala Imaginarium, strada Studenților 9/11, mun. Chișinău.

 

La conferință vor fi prezentate rezultatele cooperării în cadrul proiectului „Suport pentru administrația Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin dezvoltarea urbană integrată și sustenabilă”. Proiectul fiind susținut financiar din fondurile programului de cooperare poloneză pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Poloniei – Polish Aid.