Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

INVITAȚIE pentru Mass-Media

Published on: J, 12/07/2017 - 11:33

CINE:  Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului; Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru; și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.

 CE:   Invită instituțiile mass-media la evenimentul de semnare a Acordurilor de Finanțare dintre ADR Centru și ADR Nord, pe o parte și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), pe de altă parte, privind elaborarea proiectelor tehnice și a documentației de licitație pentru lucrările de construcție în cadrul proiectelor selectate ce țin de domeniul aprovizionare cu apă și canalizare (AAC) și eficiența energetică (EE) în Regiunea de Dezvoltare Centru și Regiunea de Dezvoltare Nord, care vor fi implementate de ADR Centru și ADR Nord cu suportul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) și finanțate de Uniunea Europeană.

 CÂND:   Vineri, 8 decembrie 2017.

 UNDE:   1)   Regiunea de Dezvoltare Nord, minicipiul Bălți, ora 10.00, în incinta Universității de Stat „Alecu Russo”, Sala de protocol, Blocul 1, pe adresa: str. Pușkin, 38;

2)   Regiunea de Dezvoltare Centru, orașul Ialoveni, ora 15.00, în incinta ADR Centru, pe adresa: str. Alexandru cel Bun, 33.

 DETALII:   Valoarea totală a Acordurilor de Finanțare constituie aproximativ 1,7 milioane Euro oferiți de către Uniunea Europeană. Fondurile alocate vor fi utilizate pentru contractarea companiilor care vor elabora documentația tehnică pentru 7 proiecte investiționale în domeniul AAC și 6 proiecte investiționale în domeniul EE din Regiunile de Dezvoltare Nord și Centru*.

 NB:   Transporul va fi asigurat. Deplasarea spre municipiul Bălți este planificată pentru ora 7.30 din fața sediului GIZ, pe adresa, orașul Chișinău, str. Bernardazzi 66. Reprezentanții instituțiilor media care doresc să participe la eveniment sunt rugați să confirme prezența prin email sau la numărul de telefon menționate mai jos.

 CONTACTE: Ecaterina Grigorean,Serviciul informare și comunicare cu mass-media, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Tel: (22) 204-582, serviciuldepresa@madrm.gov.md.

 * Pentru Regiunea de Dezvoltare Sud, Acordul de Finanțare va fi semnat săptămâna viitoare. Suma de 1,7 milioane Euro, menționată în această invitație, nu include proiectele din Regiunea de Dezvotare Sud.