Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

La Chișinău va avea loc lansarea proiectului regional „EU4Environment”

Published on: J, 04/11/2019 - 16:50

Vineri, 12 aprilie 2019, cu începere de la ora 10.00 în incinta Casei Guvernului, Sala de ședințe de la etajul 6, va avea loc ceremonia de lansare a proiectului EU4Environment.

 

Proiectul regional „EU4Environment”, finanțat de Uniunea Europeană, are drept scop de a acorda asistență țărilor Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina în conservarea și utilizarea durabilă a capitalului natural, îmbunătățirea calității mediului și bunăstării populației și stimulării creșterii economice.

 


În cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate acțiunile proiectului EU4Environment și prioritățile de implementare în Republica Moldova, în perioada anilor 2019–2022.

 

La eveniment vor participa reprezentanții ministerelor și organizațiilor interesate, membrii Grupului de lucru interministerial pentru dezvoltare durabilă și economia verde, reprezentanții Uniunii Europene, Delegației UE în Republica Moldova și partenerii care vor implementa proiectul: OECD, UNIDO, UN Environment, CEE ONU, Banca Mondială.

 


 Date de contact:

Andrei Isac

Membru al Grupului de Lucru

Interministerial pentru promovarea

dezvoltării durabile și economiei verzi

tel: 0691 30 366