Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Liviu Volconovici a fost învestit, astăzi, în funcţia de ministru

Published on: M, 01/10/2018 - 13:35

Liviu Volconovici a fost învestit, astăzi, în funcţia de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. După ceremonia de depunere a jurământului, noul ministru a fost prezentat angajaților ministerului, în cadrul unei ședințe, la care a participat și Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip.

 

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip a menţionat că noua formulă guvernamentală se încadrează perfect în lanțul reformelor administrației publice centrale și că  în continuare executivul se va concentra pe așteptările cetățenilor.  

 

“Anul 2018 nu va fi un an simplu, pentru că este unul electoral. Sunt sigur că în continuare, în aceeași manieră ne vom concentra pe lucrurile ce trebuie să le facă executivul, departe de polemicile politice. Să fim mai aproape de oameni, să le înțelegem necesitățile și să oferim soluții. Aveți experiența necesară pentru a face față lucrurilor. Vă felicit și vă doresc succes”, a menţionat Pavel Filip.

 

Noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici a precizat că printre prioritățile conducerii ministerului sunt transparența în activitate și profesionalismul echipei.

 

“Sunt necesare rezultate concrete în termen scurt. În munca pe care o vom face este important să fim transparenți. Să cunoască și cetățeanul simplu care sunt obiectivele unei instituții guvernamentale. Știu că aici sunteți o echipă profesionistă și puternică.    Voi miza pe creativitatea și profesionalismul dumneavoastră. Să avem mult succes”, a spus ministrul Liviu Volconovici.

 

10 ianuarie 2018

Serviciul de presă al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului