Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Ministrul Nicolae Ciubuc a avut o vizită de lucru la ANRANR

Published on: J, 04/04/2019 - 16:23

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, a efectuat o vizită de lucru la Agenția Națională de Reglementare a Activităților Nucleare și Radiologice (ANRANR), cu scopul  de a discuta despre acțiunile prioritare planificate pentru anul curent, provocările din activitatea profesională și de a stabili  oportunitățile pentru dezvoltarea capacităților instituționale ale ANRANR.

 

”Reprezentați o instituție responsabilă de un domeniu foarte important. Este necesar să asigurați cerințele de bază în securitatea radiologică. Am solicitat să ne întrunim în ședință, pentru a discuta despre planul de acțiuni pentru anul curent, resursele și capacitățile instituționale pentru realizarea acestuia și oportunitățile de îmbunătățire, inclusiv a politicilor de stat, în vederea realizării eficiente a obiectivelor”, a precizat ministrul Nicolae Ciubuc, adresându-se angajaților ANRAR.

 

Pe parcursul dialogului, directorul agenției, Ion Apostol a prezentat structura instituției și prioritățile de activitate.  Ulterior, ministrul a mers prin birourile angajaților pentru a observa condițiile de muncă ale angajaților și a-i întreba despre noua lege a salarizării.

 

”Din an în an, sunt tot mai puțini absolvenți specializați în domeniu, din acest considerent, este necesar ca angajații să se simtă motivați. După noua lege a salarizării, de care am înțeles că sunteți mulțumiți, vom încerca să oferim suportul necesar pentru a spori confort și siguranța la locul de muncă”, a menționat ministrul Nicolae Ciubuc.