Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Ministrul Nicolae Ciubuc a felicitat femeile din minister cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Published on: J, 03/07/2019 - 14:57

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc împreună cu un grup de colegi au felicitat astăzi, femeile din minister cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. 

 

Oficialul le-a dorit Doamnelor succes și realizări frumoase, menționând: „Dragile noastre colege, la început de primăvară și cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii - 8 martie, Vă adresez cele mai sincere urări de bine și de sănătate! 

 

Noi, colegii de serviciu, ne exprimăm respectul și aprecierea pentru munca și efortul depus zi de zi, competența, îndeplinirea conștiincioasă a obligațiunilor de serviciu și reușita de a îmbina misiunea de mamă și soție cu statutul de angajat.

 

În această primăvară și întotdeauna, să fiți iubite, așteptate și dorite. Să  aveți parte de înțelegere, respect din partea celor dragi: soți, copii, iubiți, colegi și să vi se aducă în dar cele mai frumoase flori.

 

Vă dorim multe succese, să fiţi mereu tinere, tandre, frumoase, înțelepte, zâmbitoare, vesele așa cum vă știm și vă cunosc cei dragi”.