Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Oportunități de dezvoltare a instituțiilor de învățământ profesional tehnic

Published on: J, 02/07/2019 - 11:40

Chișinău,

7 februarie 2019

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în colaborare cu Centrului pentru Educație Antreprenorială (CEDA) și Asistență în Afaceri, KulturKontakt Austria a organizat un atelier de lucru cu managerii instituțiilor de învățământ.

 

Directorii, directorii adjuncți și contabilii instituțiilor de învățământ profesional tehnic din subordinea MADRM împreună cu partenerii de dezvoltare au purtat discuții axate pe modalitățile de optimizare a activităților  instituțiilor de învățământ profesional tehnic precum și avantajele desfășurării unor acțiuni antreprenoriale de către instituția de învățământ profesional tehnic  în condițiile autogestiunii economico-financiare.

 

Reprezentanții Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului au evidențiat oportunitățile și provocările în procesul de implementare a sistemului de autogestiune economico-financiară în instituțiile de învățământ profesional tehnic din țară.

 

Tot aici, managerii instituțiilor de învățământ au venit cu viziuni și abordări la subiect din experiența proprie, inclusiv sugestii de planificare a activităților ulterioare.

 

Date de contact:

Serviciul informare şi

comunicare cu mass media

0 22 204 582