Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Noutăți

Published on: V, 02/15/2019 - 15:26

Chișinău,

15 februarie 2019,

 

Politicile Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dar și actele normative în domeniul funciar și îmbunătățiri funciare au fost discutate, la Ocnița, în cadrul unei ședințe comune cu participarea reprezentanților autorităților publice locale, inginerilor cadastrali și deținătorilor de terenuri din raioanele Ocnița, Dondușeni și Briceni.

Română
Published on: J, 02/14/2019 - 16:01

Chișinău

14 februarie 2019

 

În perioada lunilor februarie – martie, curent, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului împreună cu instituțiile subordonate de profil, Inspectoratul pentru Protecția Mediului și Agenția "Moldsilva" vor desfășura campania anuală de informare ”Natura Renaște”.  Scopul este de a dezvolta cultura ecologică  și a spori conștientizarea populației privind protecția mediului.  

 

Română
Published on: J, 02/14/2019 - 15:01

CHIŞINĂU, REPUBLICA MOLDOVA (12 Februarie, 2019) – Șase companii agricole certificate ecologic din Republica Moldova vor oferi potențialilor clienți din sute de țări un gust de produse alimentare ecologice moldovenești la cea mai mare expoziție de comerț cu produse ecologice din lume.

 

Română
Published on: M, 02/13/2019 - 10:12

Chișinău,

13 februarie 2019

 

Consiliul Raional Rîșcani a găzduit o ședință comună cu participarea reprezentanților autorităților publice locale, inginerilor cadastrali, producătorilor agricoli și deținătorilor de terenuri. Aici au mai participat reprezentanţii direcției raionale, agricultură și alimentație, primării, dar și alte persoane interesate din raioanele Rîșcani, Edineț, Drochia și Glodeni.

Română
Published on: V, 02/08/2019 - 15:31

Cerințele stabilite de Directiva UE 94/63  și prevederile care urmează să fie transpuse în legislația națională, pentru a limita emisiile de compuși organici volatili, au fost discutate în cadrul unui atelier susținut de expertul internațional Richard Schlachta, angajat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) parte a proiectului "Dezvoltarea Capacităților pentru Alinierea la Obiectivele Climatice ale Uniunii Europene în Țările din Parteneriatul Estic”.

 

Română
Published on: V, 02/08/2019 - 11:45

 Chișinău,

8 februarie 2019

 

În contextul ședințelor tradiționale organizate de colaboratorii Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului cu asociațiile de profil, specialiștii Direcției politici de producție, procesare și reglementare a calității produselor de origine vegetală au avut un dialog amplu și constructiv cu reprezentanții Uniunii Cooperativelor de Întreprinzători.

 

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți