Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Noutăți

Published on: V, 07/19/2019 - 13:56

Reprezentanții mass media sunt invitați să participe la Dialogul Agricol Regional, ce va avea loc pe 23 iulie 2019, la Cahul.

 

Evenimentul este organizat de Asociația Oamenilor Moldoveni de Pretutindeni în parteneriat cu Ministerul Agriculturii din România și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regioale și Mediului din țara noastră.

 

Română
Published on: M, 07/16/2019 - 15:38

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în colaborare cu Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a organizat marți, 16 iulie a.c., la Bălți, dezbateri publice regionale pe marginea proiectului HG privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural (FNDAMR).

 

Română
Published on: L, 07/15/2019 - 16:38

 

 

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează despre organizarea dezbaterilor publice regionale pe marginea proiectului HG privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

 

Română
Published on: V, 07/12/2019 - 17:22

Chișinău, 12 iulie 2019

Zeci de  producători de fructe și exportatori de produse și servicii agricole, care promovează transferul de tehnologie, comerțul și investițiile în agricultură, s-au reunit astăzi în cadrul celei de a doua ediție a expoziției ”Ziua Fructelor”, organizată de Asociația Producătorilor și Exportatorilor de fructe din Moldova ”Moldova Fruct”.

Română
Published on: J, 07/11/2019 - 17:39

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Georgeta MINCU și Excelența Sa, Ambasadorul  Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova, Sándor SZABÓ, au discutat, în după amiaza zilei de astăzi, despre o inițiativă trilaterală de susținere a unui proiect comun în domeniul managementului apelor în țara noastră, cu participarea Chinei și Ungariei.

Română
Published on: J, 07/11/2019 - 11:13

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Georgeta MINCU a întrunit în ședință de cunoaștere șefii direcțiilor agricultură din toate raionale țării, pentru a discuta despre cooperarea APL cu MADRM, în special cu specialiștii în agricultură, despre suportul necesar pentru consolidarea capacităților acestora, precum și modalitățile de consolidare a cooperării cu producătorii agricoli, în vederea susținerii și dezvoltării sectorului.

 

Română
Published on: M, 07/10/2019 - 17:10

Chișinău, 10 iulie 2019

Guvernul a aprobat astăzi în ședință Regulamentul cu privire la organizarea și funcționarea Comitetului național de etică pentru protecția animalelor folosite în scopuri experimentale sau în alte scopuri științifice.

 

Comitetul este constituit din cel puțin nouă membri, care sunt reprezentanți ai mediului academic, asociațiilor profesionale și organizațiilor de protecție a animalelor.

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți