Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Noutăți

Published on: V, 12/14/2018 - 17:29

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a convocat o ședință de totalizare în cadrul proiectului „Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin prisma dezvoltării urbane integrate și durabile pentru anii 2017–2019”, pentru a prezenta principalele acțiuni realizate în proiect și discuta despre obiectivele activităților ce vor derula în anul 2019.

Română
Published on: V, 12/14/2018 - 16:57

14 Decembrie 2018, Chișinău, Moldova - Trei localități din Moldova vor elabora și aplica planuri locale de dezvoltare rurală ca rezultat al unui proiect finanțat și implementat de FAO ce vizează dezvoltarea capacităților de pregătire și implementare a politicii de dezvoltare rurală la nivel național și dezvoltarea capacităților de sprijinire a dezvoltării comunitare integrate la nivel local.

 

Română
Published on: V, 12/14/2018 - 16:32

La Rezina a fost organizat un seminar cu tematica “Mediatizarea actelor normative din domeniul funciar și îmbunătățirii funciare”. Scopul a fost de a familiariza inginerii cadastrali, producătorii agricoli, deținătorii de terenuri și alte persoane interesate din raioanele Rezina, Șoldănești, Orhei, Telenești și Florești, cu politicile Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și actele normative în domeniul funciar și îmbunătățiri funciare.

 

 

Română
Published on: V, 12/14/2018 - 15:05

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a elaborat Manualul Operațional al Autorității Naționale Desemnate și Programul de Țară privind  angajarea Republicii Moldova cu Fondul Verde pentru Climă, iar ieri, proiectele acestor documente au fost supuse consultărilor cu părțile interesate.  

 

Română
Published on: M, 12/12/2018 - 13:34

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), prin intermediul Oficiului Schimbarea Climei, organizează, la Chișinău, un atelier de lucru pentru a discuta cu părțile interesate despre proiectul Manualului Operațional privind activitatea Autorității Naționale Desemnate a Republicii Moldova în relația cu Fondul Verde pentru Climă și conceptul Programului de Țară de angajare cu acest Fond.

 

Română
Published on: M, 12/12/2018 - 11:20

Pe parcursul anului 2019, cu suportul Băncii Mondiale, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului împreună cu experți internaționali  vor efectua un studiu  de diagnosticare a securității apei din țara noastră. Studiul va conține, drept anexă un document cu recomandări, pentru facilitarea luării deciziilor în sectorul apei. Recent, în cadrul unui eveniment public, desfășurat la Chișinău, a avut loc lansarea Studiul Diagnostic şi Perspective în domeniul Securității apei în Republica Moldova.

 

Română
Published on: L, 12/10/2018 - 15:29

În Chișinău vor fi instalate tomberoane pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice şi electronice

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în parteneriat cu un proiect european lansează o campanie de informare privind colectarea deșeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Detaliile campaniei de informare parte a proiectului „Oraș curat cu e-Deșeu reciclat", au fost prezentate, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc, astăzi, la minister.

Română
Published on: S, 12/08/2018 - 14:10

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului invită reprezentanții mass media la o conferință de presă despre inițierea campaniei de informare privind colectarea deșeurilor de echipamente electrice şi electronice.

 

Evenimentul va avea loc, luni, 10 decembrie 2018, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferințe a MADRM, biroul 740, str. Constantin Tănase, 9, mun. Chișinău.

 

Română
Published on: V, 12/07/2018 - 16:14

Astăzi cabinetul de miniștri a desfășurat o ședință de lucru comună cu autoritățile publice locale din raionul Orhei. În debutul întrunirii Prim-ministrul Pavel Filip a trecut în revistă principalele reforme ale Guvernului, accentuând determinarea de a duce la bun sfârșit proiectele începute și a continua acțiunile de susținere a populației, printre care reorganizarea serviciului vamal și cel fiscal, reforma Executivului, reforme pentru mediul de afaceri, reforma fiscală, cea a pensiilor, dar și legea salarizării în sectorul bugetar.  

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți