Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS         Widget Informer      

Noutăți

Published on: L, 06/18/2018 - 16:11

Dorești să lucrezi la un proiect social de amploare, să faci cunoștință cu oameni interesanți, să participi la evenimente atât din Moldova, cât și din străinătate, să dobândești abilități de leaderism, să obții un punct de sprijin în profesie – atunci te așteptăm în echipa noastră! „Hai Moldova” (reprezentantul mișcării mondiale Let's Do It în Moldova) invită voluntari și coordonatori de echipe să participe la cea mai mare acțiune civică pe care lumea a văzut vreodată. Anul acesta, împreună cu alte 150 de țări, vom ieși la curățenie pe 15 septembrie.

Română
Published on: L, 06/18/2018 - 15:34

La Chișinău a avut loc cea de-a patra ședință a Comitetului de Coordonare a Dialogului Național de Politici privind managementul integrat al resurselor de apă în Republica Moldova, vineri, 15 iunie. Scopul ședinței a fost de a  oferi o platformă pentru coordonarea activităților donatorilor în sectorul apei din țara noastră, în vederea monitorizării, consolidării și îmbunătățirii resurselor de apă din țara noastră.

 

Română
Published on: J, 06/14/2018 - 11:36

Reprezentanții mass media sunt invitați să participe la ședința Comitetului de Coordonare a Dialogului Național de Politici privind managementul integrat al resurselor de apă în Republica Moldova, în care se va discuta despre acțiunile de consolidare, îmbunătățire și monitorizare a resurselor de apă din Republica Moldova. Scopul ședinței este de a oferi o platformă pentru coordonarea activităților donatorilor în sectorul apei din țara noastră.

 

Română
Published on: M, 06/13/2018 - 15:53

Din 1 iulie 2018, tinerii și femeile care vor să inițieze afaceri în domeniul agriculturii vor putea solicita subvenții din Fondul național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, au fost precizate condițiile de eligibilitate pentru beneficiari, perioada de aplicare și suma totală a subvențiilor în avans.

 

Română
Published on: J, 06/07/2018 - 15:32

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului cu suportul Guvernului Cehiei organizează, în săptămâna curentă, mai multe evenimente publice consacrate Zilelor câmpului și agriculturii ecologice din Republica Moldova. Astfel, pe 5 iunie, în comuna Băcioi, s-a desfășurat un atelier de lucru în care s-a discutat despre dezvoltarea agriculturii ecologice în țara noastră, consumul de alimente organice, precum și despre impactul pozitiv al producției ecologice asupra mediului ambiant și sănătății omului.  

 

Română
Published on: J, 06/07/2018 - 14:22

Astăzi, 7 iunie a fost semnat un memorandum de Colaborare dintre ”Uniunea Micilor Producători de Vinuri” și Universitatea Tehnica a Moldovei, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Departamentul de Enologie care presupune instruirea membrilor Uniunii în vederea utilizării capacităților de cercetare și analiză a departamentului de Enologie pentru facilitarea creșterii calității produselor vinicole și creșterea competitivității lor pe piețele externe.
 
26 de întreprinderi, membre a Uniuni
Română
Published on: M, 06/06/2018 - 11:00

Cabinetul de miniștri a aprobat ieri, constituirea, organizarea și funcționarea Agenției de Mediu și a Inspectoratului pentru Protecția Mediului, în contextul implementării reformei inițiate la nivelul autorităților publice centrale și a reformei cadrului de reglementare prin autorizare și de control al activității de întreprinzător.

 

Română
Published on: M, 06/06/2018 - 10:14

Reprezentanții mass media sunt invitați să participe la semnarea unui memorandum de colaborare dintre ”Uniunea Micilor Producători de Vinuri” și Universitatea  Tehnica a Moldovei,  Facultatea  Tehnologia Alimentelor, care presupune instruirea membrilor Uniunii în vederea utilizării capacităților de cercetare și analiză a Departamentului de Enologie pentru facilitarea creșterii calității produselor vinicole și creșterea competitivității lor pe piețele externe.

 

Română
Published on: M, 06/06/2018 - 09:36

Adunarea Generală a ONU a stabilit, în anul 1972, cu prilejul Conferinței de la Stockholm privind Mediul, Ziua Mondială a Mediului (World Environment Day) marcată, în fiecare an, pe data de 5 iunie. În acest an, Ziua Mediului este dedicată acțiunilor de diminuare a poluării cu materiale din plastic, inclusiv prin susținerea eforturilor de eliminare a plasticului de unică folosință şi de reciclare a acestuia.

 

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți