Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS         Widget Informer      

Noutăți

Published on: M, 08/14/2018 - 10:11

 

 

La 7 august  2018, în incinta Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, a avut loc şedinţa Consiliului pe filiera de produse ”Struguri, vin, produse pe bază de vin şi produse procesate”.

În cadrul şedinţei Consiliului au fost examinate următoarele:

 

Română
Published on: M, 08/01/2018 - 16:06

Orașul Cahul și alte patru sate vecine vor beneficia de servicii mai bune de aprovizionare cu apă și canalizare. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi inițierea negocierilor și aprobarea semnării Acordului de finanțare dintre Guvernul Republicii Moldova și Comisia Europeană, care prevede un grant de 11 milioane de euro în acest sens.

 

Română
Published on: M, 08/01/2018 - 14:59

Recoltarea timpurie a nucilor scade recolta pentru următorii ani, afectează calitatea nucilor și provoacă deteriorarea pomilor. Specialiștii Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului atenționează populația asupra necesității respectării perioadei de recoltare a nucilor, iar cetățenii și persoanele care încalcă Legea culturilor nucifere vor fi atrași la răspundere materială, administrativă sau penală.

 

Română
Published on: V, 07/27/2018 - 17:42

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a instituit o comisie pentru a evalua starea ecologică în localitatea Țânțăreni și în zona poligonului de deșeuri menajere din localitate. Astăzi, la minister a avut loc o primă ședință a comisiei la care au fost prezenți reprezentanții ai autorităților publice locale din municipiu Chișinău și localitatea Țânțăreni. Ședința a fost prezidată de Secretarul de Stat, președintele comisiei, Valentina Țapiș,  

 

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți