Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Noutăți

Published on: M, 03/25/2020 - 15:43

25 martie 2020, Chișinău - Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, numirea în funcție a unui nou Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

 

Română
Published on: M, 03/24/2020 - 15:59

24 martie 2020 – Membrii Asociației Patronale a avicultorilor din țară au expediat în adresa Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului o scrisoarea prin care informează că nu vor majora prețul la carne și produsele din carne de pasăre.

 

Totodată, în scrisoare, membrii Asociației recunosc că în ultima perioadă au observat că unii furnizori de produse din carne au majorat prețul, fapt ce în mod firesc influențează întreg lanțul de producere a cărnii de pasăre.

 

Română
Published on: M, 03/18/2020 - 17:18

18 martie 2020 - In contextul decretării stării de urgență în țară și necesității de prevenire a răspândirii infecțiilor provocate de noul coronavirus (COVID-19) pe întreg teritoriul Republicii Moldova, întreprinderile membre ale Patronatului din Industria Prelucrătoare de Carne, au expediat în adresa Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, o declarație prin care dau asigurări că dețin stocuri suficiente de produse din carne pentru a satisface cererea consumatorilor pentru perioada următoare și că prețul nu va fi majorat.

Română
Published on: M, 03/17/2020 - 11:49

În contextul necesității de prevenire a răspândirii infecțiilor provocate de noul coronavirus (COVID-19) pe teritoriul Republicii Moldova, precum și dispozițiilor Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale în vederea asigurării sănătății și securității muncii angajaților din întreprinderile agricole, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, recomandă:

 

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți