Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS         Widget Informer      

Noutăți

Published on: M, 12/13/2017 - 09:24

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului - MADRM și Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură - AIPA, cu suportul Uniunii Europene, în cadrul Programului European de Vecinătate pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală – ENPARD, au organizat, la Chișinău, conferința națională cu tematica „Oportunități de dezvoltare pentru tineri și femei în agricultura din Moldova“.

Romanian
Published on: V, 12/08/2017 - 18:16

Viceministrul Agriculturii, Ion Parea a efectuat, astăzi, o vizită de lucru în raionul Leova, în cadrul zilei Guvernului în teritoriu. Oficialul s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților publice locale din mai multe localități ale raionului și cu reprezentanți ai întreprinderilor prestatoare de servicii.

Romanian
Published on: V, 12/08/2017 - 18:13

Secretarul General de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Iurie Ușurelu s-a întâlnit ieri, cu Excelența Sa Zdeněk Krejčí, Ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova. În cadrul întrevederii de la  Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), oficialii au discutat despre relațiile bilaterale în domeniul agroindustrial.

Secretarul General de Stat, Iurie Ușurelu și-a exprimat recunoștința pentru suportul continuu oferit de Republica Cehă pentru dezvoltarea sectorului agroalimentar din țăra noastră.

Romanian
Published on: J, 12/07/2017 - 11:33

CINE:  Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului; Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru; și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.

Romanian
Published on: M, 12/06/2017 - 17:32

Guvernul Cehiei va oferi circa 40 mii de euro grant pentru proiecte de dezvoltare a afacerilor. Concursul de granturi se va desfășura în cadrul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Moldovei” și vor fi eligibili întreprinderile mici și mijlocii. Detaliile despre condițiile de eligibilitate și perioada de implementare au fost prezentate astăzi, în cadrul unei conferințe, desfășurate la Bălți.

Romanian
Published on: M, 12/06/2017 - 16:37

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) în comun cu Agenția Cehă pentru Dezvoltare au organizat, astăzi, la Chișinău, un seminar de instruire în domeniul agriculturii ecologice, cu scopul de a discuta despre cadrul legislativ existent și ajustările necesare acestuia pentru a crea premisele necesare dezvoltării și promovării sectorului producției ecologice. 

Romanian
Published on: M, 12/06/2017 - 12:34

Reprezentanții  mass media sunt invitați să participe la conferința națională cu tematica: ”Oportunități de dezvoltare în sectorul agricol pentru tineri și femei fermiere din Moldova“.

Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, cu suportul Uniunii Europene în cadrul Programului European de Vecinătate pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală – ENPARD și are drept scop intensificarea dialogului și comunicării între toți actorii din sectorul afacerilor, politicilor și agro-alimentar.

Romanian
Published on: M, 12/05/2017 - 17:01

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca a avut, în după amiaza zilei de astăzi, o întrevedere,  cu șeful Delegației UE în țara noastră, Peter Michalko. Oficialii au discutat despre angajamentele Republicii Moldova în cadrul Acordului de Asociere pe domeniile agricultură, dezvoltare regională și mediu și proiectele ce sunt în derulare.

Romanian
Published on: L, 12/04/2017 - 13:29

Peste 2000 de cetățeni din satele Risipeni și Bocșa, raionul Fălești beneficiază de apă potabilă la robinete, iar pentru 11 500 de cetățeni din raionul Telenești a fost reabilitat sistemul de canalizare și construită o stație de epurare. Primele rezultate ale proiectelor de dezvoltare regională ce vor fi realizate în perioada 2017-2020 cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională au fost prezentate, astăzi, de ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca, în cadrul unei conferințe de presă.

Romanian
Published on: V, 12/01/2017 - 15:47

Colaboratorii Inspectoratului Ecologic de Stat (IES) au participat la un curs de instruire privind noul cadrul legislativ și aplicarea metodologiilor de calcul emisiilor de poluanți în aer și în sol, precum și transferului de poluanți; utilizarea sistemelor noi automatizate pentru raportarea deșeurilor și emisiilor, organizat de către Oficiul Prevenirea Poluării Mediului pe lângă Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM).

Romanian

Pages

Subscribe to RSS - Noutăți