A A A

MADRM a elaborat un sistem semi-automatizat de calculare a plăților pentru emisiile și deversările de poluanți

Published on: M, 01/13/2021 - 10:33

13 ianuarie 2021, Chișinău - Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului organizează webinare pentru a prezenta noul sistem semi-automatizat de calculare a plăților pentru emisiile și deversările de poluanți. Scopul este de a oferi suport agenților economici plătitori pentru poluarea mediului prin simplificarea procesului de calculare a plăților.

 

Atelierele de informare vor fi organizate din 18 ianuarie 2021, în format on-line (pe platfoma Zoom), trei zile consecutiv, pentru subiecții din regiunile de nord, centru și sud ale țării.

 

La atelierele de informare vor participa reprezentanții Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), Inspectoratului pentru Protecția Mediului (IPM), Serviciului Fiscal de Stat și agenții economici subiecți ai impunerii cu plata pentru emisiile și deversările de poluanți.

 

Primul webinar va fi organizat pe 18 ianuarie 2021, cu începere de la ora 10:00, destinat agenților economici din regiunea de nord a țării (mun. Bălţi, raioanele Briceni, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Glodeni, Ocniţa, Rîşcani, Sîngerei, Soroca).

 

Pe 19 ianuarie curent, cu începere de la ora 10:00, sunt invitați să participe la webinar agenții economici din zona de centru a țării (mun. Chișinău, raioanele Anenii Noi, Călăraşi, Criuleni, Dubăsari, Hînceşti, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Rezina, Străşeni, Şoldăneşti, Teleneşti, Ungheni).

 

 Webinarul din 20 ianuatie 2021, este destinat agenților economici din sudul țării, raioanele Basarabeasca, Cahul, Cantemir, Căuşeni, Cimişlia, Leova, Ştefan Vodă, Taraclia, UTA Găgăuzia.

 

 

Persoanele interesate se pot înregistra prealabil la adresa de e-mail: gabriela.capcelea@madrm.gov.md .