Inspecția de Stat în Construcții (ISC) își sărbătorește astăzi, cea de-a 26 aniversare de la fondare

Published on: M, 10/17/2017 - 16:14

Inspecția de Stat în Construcții (ISC) sărbătorește în acest an,  cea de-a 26 aniversare de la fondare. Cu această ocazie, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca a adresat un mesaj de felicitare tuturor colaboratorilor ISC.
 "Calitatea este prioritară în relația constructor și beneficiar, precum este importantă și în managementul serviciilor pentru cetățeni. În timp, calitatea în construcții a devenit o necesitate constantă  pentru întreaga societate, fiind determinată de durata utilizării construcțiilor. 
Pe parcursul a 26 de ani, Inspecția de Stat în Construcții a urmărit să satisfacă cerințele și așteptările beneficiarilor, ale cetățenilor, respectând în același timp reglementările legislative și atribuțiile de autoritate a controlului de stat al calității în construcții. 
Stimați inspectori, prin munca pe care o realizați oferiți oamenilor încredere și siguranță. Vă doresc sănătate, dumneavoastră și familiilor Dumneavoastră. Să aveți succes și  fermitate în activitatea profesională”.