La Chișinău se desfășoară expozițiile specializate: ”MOLDAGROTECH” și ”FARMER”

Published on: M, 10/18/2017 - 15:36

La Chișinău, în perioada 18-21 octombrie 2017, se desfășoară expozițiile internaționale specializate: ”MOLDAGROTECH” – expoziție de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial și ”FARMER” – expoziție-târg internațională de produse, utilaje, tehnologii agricole și meșteșuguri.

Expozițiile prezintă tehnologiile avansate în domeniu  și oferă noi oportunități producătorilor agricoli, precum și reprezintă o platformă de comunicare dintre producătorii de tehnică specializată.

Este singurul eveniment expozițional internațional specializat în domeniul complexului agroindustrial din țara noastră. Producătorii agricoli au o ocazie unică de a găsi noi parteneri și a semna contracte profitabile atât cu companii locale, cât și străine.  Evenimentul reflectă situația reală în agricultură.

Astfel, în cadrul expoziției pot fi văzute ustensile de grădină, echipamente pentru industria alimentară şi prelucrătoare, utilaje pentru ferme, sisteme de irigare şi alimentare cu apă în agricultură, tehnică pentru lucrări de ameliorare, dar și material semincer, flori, pomi fructiferi şi plante decorative.

Totodată, la târg vor fi propuse cetățenilor și produse alimentare: produse lactate, din carne, produse de panificație, fructe și legume uscate, nuci, etc.

20 octombrie 2017

Serviciul de presă al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării regionale și Mediului