Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului prin intermediul Unității de Implementare şi Admistrare a Proiectului Creşterii Producţiei Alimentare anunţă producătorii agricoli

Prin intermediul Unității de Implementare şi Admistrare a Proiectului Creşterii Producţiei Alimentare anunţă producătorii agricoli – doritori să procure în cadrul Proiectului Agricultura conservativă – dezvoltarea unui sistem durabil de gestionare a solurilor în Republica Moldova, tractoare cu achitarea costului în rate, achiziționate din contul Grantului oferit de Guvernul Japoniei și anume: 

- tractoare KUBOTA M8540 pentru livezi și vii, cu puterea motorului de 85 C.P. la prețul de aproximativ 535 000 Lei tractorul;

- tractoare  KUBOTA  M110  universal,  pentru  lucrări  agricole,  cu  puterea  motorului de

110 C.P. la prețul de aproximativ 780 000 Lei tractorul. 

Vînzarea – cumpărarea tractoarelor, cu achitarea costului în rate se va efectua conform metodologiei şi procedurii de implementare a Proiectului Creşterii Producţiei Alimentare. Toți producătorii agricoli – doritori să procure astfel de tractoare urmează să depună din numele întreprinderii o cerere sau să o expedieze la Unitate prin poșta electronică, cu indicarea în cerere a tipului și numărului de tractorare solicitate pentru a fi luați la evidență. Caracteristicele tehnică complete a tractoarelor și informație suplimentară vor fi oferite de Unitate.

Pentru depunerea cererii și obținerea informației suplimentare adresaţi-vă la Unitatea de Implementare şi Administrare a Proiectului Creşterii Producţiei Alimentare pe adresa: MD-2023, mun. Chişinău, str. Calea Basarabiei, 18, etajele II sau III, tel.: (022) 27-84-63, 27-96-06, fax. 54-98-81 sau prin poșta electronică: office@2kr.md sau vasile@2kr.md.