Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, organizează consultări și dezbateri publice asupra proiectului hotărîrii Guvernului privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor

 


  

ANUNȚ

La data de 30 mai 2019, ora 10:00, sala 740 (etajul 7), la sediul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, str. Constantin Tănase 9, se vor organiza consultări și dezbateri publice asupra proiectului hotărîrii Guvernului privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

Sunt invitați spre participare la sesiunea de dezbatere și consultare publică asupra proiectului hotărîrii Guvernului menționat, societatea civilă, mediul de afaceri și toate părțile interesate.

În acest context, solicităm respectuos confirmarea participării la eveniment pînă la data de 28.05.2019, la adresa electronică petru.tataru@madrm.gov.md.

Totodată, vă informăm că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 239-XVI din 13 noiembrie 2008 privind transparența în procesul decizional, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a organizat anterior sesiunea de consultare publică asupra proiectului hotărîrii Guvernului, în perioada 11.04.2019 – 15.05.2019.