Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Prelungirea termenului de depunere a ofertelor de participare la concursul pentru selectarea beneficiarilor la folosirea sectoarelor de subsol

 


  

Agenţia pentru Geologie şi Resurse Minerale (AGRM), reieșind din Dispozițiile Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova nr. 8 din 28.03.2020, nr. 14 din 06 aprilie 2020, nr. 17 din 13 aprilie 2020 și nr. 21 din 24 aprilie 2020, anunţă prelungirea termenului de depunere a ofertelor de participare la concursul pentru obținerea dreptului de folosință asupra sectoarelor de subsol, indicate anterior în anunțul publicat în Monitorul Oficial al RM nr. 94-98 din 27 martie 2020 precum și în comunicatele informative plasate pe pagina web a Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale. Termenul limită de depunere a ofertelor se prelungește  echivalent numărului  de zile  declarate zile de odihnă conform dispozițiilor sus menționate, precum și luarea în calcul a unor dispoziții suplimentare în funcție de evoluția situației epidemiologice.   
 
Înformaţii suplimentare privind data desfășurării concursului, vor fi accesibile  pe pagina web a Ministerului Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului  și Agenției pentru Geologie și Resurse Minerale (www.madrm.gov.md;  www.agrm.gov.md).