Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

UCIP-IFAD invită companiile interesate să prezinte oferte pentru participarea la licitația privind elaborarea conceptelor creative și producerea materialelor informaționale multimedia.

 


 

 

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD invită companiile media locale la elaborarea conceptelor creative și realizarea a 4 spoturi animate privind educația financiară și 3 spoturi publicitare privind conștientizarea asupra rezilienței la schimbările climatice a grupurilor țintă ale Programelor IFAD.

 

În cadrul prezentei licitații, 1 companie poate aplica pentru realizarea unui concept sau pentru ambele.

 

UCIP-IFAD va selecta 1-2 companii media pentru realizarea următoarelor materiale video, delimitate pe subiecte și grupuri-țintă:

Conceptul I. Educația financiară (cu durata aproximativă a unui video de 3 minute);

1.      Vrei să-ți controlezi mai bine banii? Începe acum.

2.      Cum să obții mai mulți bani, demarând o afacere.

3.      Informează-te înainte să obții un credit!

4.      Gândește-te la ziua de mâine – economisește!

 

Conceptul II. Reziliența la schimbările climatice (cu durata aproximativă a unui video de 1 minut  și o versiune adaptată pentru publicitate de 30 secunde);

1.  Promovarea categoriei de grant - Măsuri de adaptare a sistemelor de producție agricolă la schimbările climatice (granturi pentru echipamentul agricol);

2. Promovarea categoriei de grant - Reabilitarea sau înființarea perdelelor de protecție (fâșii forestiere de protecție, plantații agrosilvice și fâșii riverane de protecție a apelor);

3. Promovarea categoriei de grant - Reabilitarea sau înființarea învelișurilor de ierburi (înierbarea pășunilor și plantațiilor multianuale).

 

Doar companiile care vor fi selectate in Lista scurtă vor fi invitate să prezinte oferta tehnica și oferta financiară.

Modelul scrisorii pentru exprimarea interesului  și alte detalii despre concurs pot fi accesate pe site-ul:  www.ucipifad.md, licitația 07/19 PRR.

 

Unitatea Consolidată pentru implementarea programelor IFAD (UCIP-IFAD)

Attn: Nadejda Russu, Specialist Procurări, of.  1303, 

bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 162,  Chișinău,

MD-2004,  Republica Moldova

(022) 22-50-46

E-mail: procurement@ucipifad.md